Кметът на град Русе, Пенчо Милков, сподели в социалната мрежа, че

...
</TD
>Кметът на град Русе, Пенчо Милков, сподели в социалната мрежа, че
Коментари Харесай

Пенчо Милков: Продължаваме да връщаме силата на общинските предприятия и да ги оборудваме с техника

Кметът на град Русе, Пенчо Милков, показа в обществената мрежа, че общинските предприятия не престават да се развиват и да се възвръща тяхната мощ. Сред последните придобивки на " Комунални действия “ са 10-тонният валяк, самосвалът и двата нови бордови камиона. Тези нови механически средства способстват за по-ефективната работа на бригадите, които през летния сезон работят редом на голям брой места в градските квартали.

Кметът изрази задоволство от постигнатия прогрес и акцентира нуждата от възвръщане на качествата на общината да се грижи за потребностите и комфорта на жителите. Това също по този начин оказва помощ да се преодолее зависимостта от частните компании и да се укрепи общинската инфраструктура.

С новите придобивки общината показва своята ангажираност да дава качествени услуги на жителите и да усъвършенства публичната инфраструктура. Това се реализира посредством непрекъснати вложения и рационализация на общинските предприятия. Възвръщането на силата на общината се основава на тактиката за развиване и резистентност, водена от кмета, която предизвиква възобновяване на общинските запаси и основава по-добри условия за градската среда и живота на хората.

Пенчо Милков изрази убеденост, че продължаването на този курс ще докара до повече изгоди за жителите и възстановяване на публичния живот в града. Стремежът е да се обезпечат средства и уреди, които да поддържат дейностите на общинските служби и да подсигуряват оптимално обслужване на всички жители.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР